Art in opdracht

Je wilt zelf niet schilderen

Maar wel een schilderij dat uniek is 

Afgestemd op jou

Een doek dat je diepste kern raakt

En je telkens weer stimuleert om diep in jezelf te kijken

Het is je maatje, jullie zijn één

Priesteres

Bekijk hier mijn portfolio.
Spreekt mijn stijl van schilderen je aan?
En kun je me vervolgens helemaal vrij laten?
Toelaten wat zich op het doek wil laten zien?
Je ontvangt meer dan een afgestemd schilderij.
Ik deel ook alles wat ik door krijg tijdens het schilderen.
Halverwege hebben we daar een online sessie over.

 

schilderen
schilderen
schilderen
schilderen
schilderen

An artist is an explorer. He has to begin by self-discovery and by observation of his own procedure. After that he must not feel under any constraint

Henri Matisse

Stel je eens voor…. 

Je laat de uitkomst helemaal los 

Geeft alleen je voorkeur voor wat betreft kleur aan

Verder laat je het proces zich voltrekken

Alles wat ik tegenkom deel ik met je

Op het doek nodig ik uit wat zich aan jou wil laten zien

Het is een mooi proces

Van loslaten en verbinden

Mijn begeleiders zijn Klank & Kleur

Art & Awareness mijn drager

resultaat Art in Opdracht

Art in Opdracht klaar

Ervaring van Els:

Op het moment dat ik mijn hart opende, en ja zei tegen Art in Opdracht, begon er veel te stromen. Want wat zou het doek mij gaan laten zien, en wat zou het mij gaan brengen.

Er ging werkelijk van alles door mij heen en ik kreeg ook te maken met allerlei emoties. Hoe zou het worden? Vind ik het wel mooi straks? Welke kleuren zouden er inzitten want ook daarin had ik Karina helemaal vrijgelaten.

Heel in het begin heeft Karina het schilderij een keer laten zien maar daarna was het voor mij ook een grote reis. Een reis naar het moment dat ik, net voordat iedereen het kon zien, het doek voor de eerste keer zag. We hebben er samen over gesproken. Ik was zo verbaasd over wat ik zag en te horen kreeg in de filmpjes die Karina tussentijds had gemaakt. Op het moment dat Karina dacht dat het klaar was gebeurde er weer van alles want ‘zij’ wilde namelijk een stola om 😊 In mezelf had ik wel pret en kon ik er smakelijk om lachen want een stola vind ik zelf ook erg leuk en dat kon Karina niet weten.Toen ze haar de prachtige stola had geschilderd dacht Karina dat ze nu echt klaar was. Niet dus. Ik liep zelf al een paar dagen te worstelen met de gedachten aan een steen die ik als hanger bij me wilde dragen. Een steen die bij mij past. En wat schetst mijn verbazing? Karina werd weer door haar geroepen, werd er zelfs een paar keer wakker van ‘s nachts. Want wat was het geval, ‘ze’ wilde een ketting en een bloem in haar haar. En zonder dat zij het wist heeft ze me antwoord gegeven op mijn vraag. En nu draag ik dus de juiste steen bij me.

Ik kan me indenken dat het geen makkelijke opdracht is geweest voor Karina omdat ik ook opleidingen bij haar heb gevolgd maar juist die laatste details, de stola, de ketting en de bloem lieten me dansen van plezier. Wat een afstemming en wat een passie van deze vrouw om dit in opdracht neer te zetten. Ik ben haar ontzettend dankbaar en zo blij met dit schilderij waarin ze me zo bijzonder heeft neergezet en wat me nog zoveel gaat brengen. De emoties blijven stromen op verschillende wijze.

Nogmaals BEDANKT.

Liefs Els

Bijbehorend boekje over het ontstaan

Wanneer het schilderij af is ontvang je:

 • Het schilderij. Dat zal een ankerpunt zijn om de connectie met je authentieke zelf te ervaren.

 • Ik schilder volgens ‘Art of Allowing’. Dan kan het zijn dat iets dat op het doek verschijnt, later weer verdwijnt. het geeft altijd een boodschap. Dat is de reden dat ik regelmatig foto’s maak zodat je het proces kunt volgen. Foto’s van begin tot het eind ontvang je in een fotoboekje.

 • Mijn persoonlijke ervaring en ingevingen in een mooi document met waardevolle informatie voor jou vanuit je blauwdruk. Zal zeer de moeite waard zijn om telkens terug te lezen.

palet
Palet

Hoe werk ik?

Karina Stelloo
Levenskunstenaar & Facilitator Art of Allowing

Voor mij is schilderen pure verbinding. Het gaat me er niet om iets moois te maken maar wel iets dat raakt. Een schilderij dat inzichten geeft  en de ander laat ervaren en voelen. Het is een persoonlijk proces dat niet 2 keer hetzelfde zal zijn. Ik gooi mijn lijntjes uit naar mijn begeleiders en dan ontvouwt het zich vanzelf. 

Op dit moment is er een wachtlijst. Je kunt nog wel gewoon een informatiegesprek aanvragen en als je wilt dat ik voor je schilder dan kom je op een lijst. Zodra je aan de beurt bent ontvang je een mail.

 • Spreekt het je aan? Maak dan een online afspraak.

 • Besluiten we samen dat ik voor je ga schilderen dan maken we een persoonlijke afspraak in mijn atelier. Ik wil graag weten wie je bent, wat je doet en waar je verlangen ligt. Je kunt dan ook je voorkeur uitspreken wat betreft kleur.

 • Jouw unieke schilderij wordt op een doek van max. 70 cm x 120 cm gemaakt.
  Ik werk met hoogwaardige verf van Golden Acrylics. (ander formaat is mogelijk)

 • Om me volledig te kunnen afstemmen spreek ik geen einddatum af (gemiddelde tijd: 3 maanden)

 • Halverwege deel ik mijn eerste ervaringen tijdens een online sessie van 1 uur.

 • Na opdracht is je investering € 997,– (In 2 termijnen te voldoen)

 • De eerste factuur ontvang je na onze afspraak. De tweede en laatste factuur net voor oplevering.

 • Aflevering in overleg (Alleen in Nederland)

Klik hier om een afspraak in te plannen voor een oriënterend gesprek