Hoe nu verder?

Je hebt de jaaropleiding tot Encaustic Art Coach® afgerond en staat te popelen om al het geleerde in de praktijk te brengen. Maar hoe? En waar moet je beginnen?

Tijdens dit jaar heb je verschillende coachtools geleerd te combineren met het lezen/duiden van intuïtieve wastekeningen. Nu is het de kunst om het geleerde te gaan neerzetten in je praktijk of een nieuwe praktijk op te zetten.

Je bent er gedurende dat jaar ook achter gekomen wat je het liefste zou willen doen en hebt jouw unieke kwaliteiten (her)ontdekt.

Een Encaustic Art Coach® die bij Close2Nature de opleiding heeft gevolgd is een Coach die weet dat juist die eigen unieke kwaliteiten in combinatie met alles wat bijgeleerd is, nu en eerder in het leven, de basis vormen.

Maar hoe moet je nu verder? Hoe ga jij jezelf neerzetten? Waar word je vrolijk van en wat vind je spannend?

Om al die vragen beantwoord te krijgen en ook daadwerkelijk in actie om te zetten heb ik een Start-Up pakket voor je gemaakt.

Wat zit er allemaal in dat pakket?

✓ Een online intake

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen wil ik graag zien en voelen van waaruit jij je praktijk/bedrijf
al beoefent of neer gaat zetten.

We werken vanuit het verlangen van jouw hart en kijken naar:

✓ Wat wil je uitstralen? Hoe presenteer je jezelf nu en hoe zou je het willen?
✓ Wat is je doelgroep?
✓ Welke Social Media zou je willen gebruiken?
✓ Is er een website, dan kijken we naar de inhoud. Hoe laat jij jezelf zien?
✓ Is er geen website, dan kijken we naar verschillende mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken.
✓ Er wordt een lijst gemaakt met zaken die gedaan moeten worden en maken we een plan van aanpak.
✓ Na enkele weken bespreken we de voortgang (2 uur)
✓ Ik begeleid je persoonlijk via Online sessies en je ontvangt daarbij allerlei tips om te starten. We maken een campagne die jouw feestelijke opstarten de wereld in gooit. (max 5 uur)
✓Ik begeleid je bij het maken van een bedrijfsfilmpje dat je kunt gebruiken op socialmedia en op je website om jezelf te introduceren. In dat filmpje kom jij helemaal tot uiting zoals je het graag ziet.

Ik heb ruime ervaring als Business Coach. Mij gaat het er vooral om dat jouw unieke kwaliteiten zichtbaar worden. Tijdens mijn begeleiding staan de woorden: Open, eerlijk en integer boven aan mijn lijstje.

Jouw investering voor dit start-up pakket :

€ 650,– ex BTW

(€ 786,50 incl BTW)