Een uur online met Karina

Een intuïtieve wastekening brengt je dichter bij je authentieke zelf

Bevlogen

Elke intuïtieve wastekening is uniek en bijzonder. Of deze nu door jou of door mij afgestemd op jou, wordt gemaakt. Een wastekening raakt iets aan. Dat kan een talent, emotie, herinnering, verlangen zijn.
Vaak laat het jouw bijzondere connectie met de bron zien. Afstemmen op de ander heb ik van nature meegekregen. Ik kan me dus heel makkelijk afstemmen op jou wanneer ik een tekening voor je maak.

Ben je op zoek naar antwoorden?

Elke bewuste stap die je zet is een stap dichter bij het verlangen van je ziel

Wanneer ik een tekening in opdracht maak kijk in niet alleen in de tekening maar stem ik me ook af op jouw de energie van dat moment. Tijdens het online consult van een uur gaan we samen op reis en neem ik je mee naar momenten die belangrijk zijn voor je om te weten of waar je aandacht op mag vestigen.
Ik maak contact met je onbewuste delen en benoem ze. Het is vooral luchtig en speels en vaak wat emotioneel wanneer er herkenning is. Alles mag er zijn. 

En benieuwd wat een tekening aan jou laat zien?

tekening rood

rood 1

Hoe werk ik?

  • Je boekt een online consult 

  • Ik maak vooraf een wastekening aan de hand van een foto, geboortedatum en eventuele vraag

  • Je ontvangt een mail waarin ik aangeef wanneer ik ongeveer de wastekening zal maken

  • Nadat de tekening gemaakt is stuur ik deze direct aan je door via mail

  • Nadat we een afspraak hebben gemaakt ontvang je een link. (Meestal van Zoom)

  • Na afloop van ons gesprek stuur ik de tekening naar je huisadres

In principe heb je mij niet nodig want je weet alles al. Toch is het soms fijn om een ander even met je mee te laten kijken. Kan zijn voor een bevestiging of misschien nieuwe mogelijkheden. Het maakt ook niet uit waardoor je informatie krijgt. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Maar vandaag lees je dit en zou het zo kunnen zijn dat een intuïtieve tekening voor jou gemaakt net dat is wat je een stap verder begeleidt op je pad. Alleen jij weet dat.

De kleuren, de vormen, het onzichtbare voelbaar en daardoor de inzichten, dat maakt een intuïtieve wastekening een ankerpunt in je leven

Een wastekening laat zien 

of je in lijn bent met het verlangen van je ziel 

Reflecteert je kwetsbaarheid

Maakt je zichtbaar

Wanneer je toestemming hebt gegeven

Om je door een tekening te laten informeren

Gaan er weer nieuwe deuren voor je open

Het is een kunst om het toe te laten

Eenmaal gedaan wordt het je kracht

Verlang je naar connectie met je ware zelf maar weet je niet hoe?

rood

rood

  • Datum: In overleg

  • Waar: Online via Zoom/Skype of telefonisch

  • Jouw bijdrage: € 125,–

  • Extra: Informatie over jouw blauwdruk vanuit het perspectief van de Tzolkin (Maya kalender) en wat de tekening laat zien op dat gebied

Je begeleider op deze dag:

Karina Stelloo
Facilitator Art of Allowing

Doe je een online cursus bij ons en wil je een tekening bespreken? Boek dan hieronder een half uur consult

masker

30 minuten online € 62,50