Karina Stelloo

De bezielende kracht achter ‘Close 2 Nature’. Gediplomeerd Lifecoach, en bedenker van het concept ‘Intuïtief Coachen met Encaustic®’. Ik heb de 2-jarige opleiding tot Encaustic & Art Coach® ontwikkeld en creëer steeds weer nieuwe online cursussen om cursisten kennis te laten maken met hun eigen natuur.

Moeder van 3 prachtige volwassen kinderen en ik leef samen met mijn maatje met wie het elke dag een feest is.

Wij wonen op loopafstand van een heerlijk bos in de Achterhoek en laat mij dagelijks door de natuur verwonderen.

Het leven zelf inspireert me

De ervaringen die ik mag opdoen. Het niet oordelend, delend, ontledend door het leven gaan. In kleine dingen de synchroniciteit zien en voelen. Ik durf nu nog dieper te kijken, dieper naar mijzelf en ook naar de ander.

Ik kan mij uren verliezen in het uitpluizen van levensvragen. Van jongs af aan hebben mensen, zingeving en de natuur mij geboeid. 15 jaar heb ik met veel plezier bij Plan Nederland gewerkt. Daar kwam ik zowel de diversiteit en de gelijkenissen tegen tussen mensen en hun gedragingen. Tijdens mijn jeugd heb ik een aantal jaren in Zuid-Afrika gewoond. Dat heeft mijn leven verrijkt in vele opzichten. Mijn leven is geen zacht kabbelend beekje geweest en ik geloof er absoluut in dat ik alles wat ik heb ervaren ook wilde ervaren. Het heeft me doen beseffen hoe waardevol het leven is. Hoe uniek en mooi. Hoe destructief soms ook. En alles mag er zijn.
Ik geniet van het theater dat leven heet.

Ik kies ervoor om in deze realiteit, een pad te bewandelen van inzicht en integer handelen.

Ik word blij van inspireren en verbinden. Verbinding met mezelf, de mensen om mij heen en met de natuur. Door mijn eigen ervaringen kan ik de ander nog beter begeleiden. Begeleiden om de verbinding weer te voelen met zichzelf, met de mensen om hen heen en met de natuur.

Encaustic Art en Art of Allowing spelen een grote rol in mijn werk?

Het zijn dragers van prachtige processen. Inmiddels kan ik veel verhalen vertellen over het effect van een intuïtieve wastekening of schilderij. Ik heb een techniek ontwikkeld waardoor er op een supersnelle manier inzichten kunnen worden verkregen. De afgelopen jaren heb ik veel, voornamelijk vrouwen, begeleid naar verandering en nieuwe Encaustic & Art Coaches® opgeleid.

De intuïtieve wastekeningen geven snel informatie en Art of Allowing verdiept dat proces naar transformatie. Na het schilderen volgens dat principe kan niets meer blijven zoals het was.

Door alles te onderzoeken ontstond als vanzelfsprekend het nieuwe Art & Awareness jaar en ook daaruit vloeien weer nieuwe dingen. Ik voel me een dankbaar mens.

Klik op onderstaande tekening om de boodschap van Eleyna te lezen

Eleyna's message