Uitzicht

Centrum Close2Nature gaat op avontuur

Centrum Close2Nature heeft vanaf dag 1 altijd de mooie plekken opgezocht. Zo dicht mogelijk bij de natuur zodat bezoekers en cursisten konden ervaren hoe makkelijk het is om contact te maken met onze eigen natuur op een plek die inspireert.

Zo gingen we van Lochem naar Halle en van Halle weer even naar Lochem en zo weer door naar de heerlijke plek in Didam. In de tussentijd maakten we nieuwe online cursussen en kregen we de gelegenheid om zelfs onze opleiding Encaustic Art Coach® grotendeels online te gaan geven.

Nu de fundamenten staan voelen we dat we toe zijn aan de volgende beste stap. En dat is nog een stap dichter bij de natuur. Nog Closer to Nature.

Die plek hebben we gevonden in Portugal. In Vale de Bouro. Dat is in Noord Portugal. Een uurtje rijden vanaf Porto. Waarom Portugal? Dat is de vraag die onze kinderen het eerst stelden en ook vele anderen die we daarna spraken. We denken daar nu regelmatig over na. We weten het niet echt. Het was meer een gevoel, een roep. Ik schrijf er over in mijn blog ‘De Roep’.

2 maanden later was ons huis verkocht en waren we zwaar verliefd op dat kleine gele huisje op de berg. Het is snel gegaan en alhoewel we, op het moment dat ik dit schrijf, omringd zijn door verhuisdozen en zijn we tussen de bedrijven door van alles aan het regelen, het voelt supergoed. In deze blog vertel ik over het proces.

Hieronder zie je een korte indruk van onze eerste contact met de plek. Quinta Estrela Amarela heeft nu ook een eigen YouTube kanaal dus als je het leuk vindt om ons te volgen, abonneer je dan op het kanaal zodat je de updates vanzelf ontvangt.

We gaan in de eerste helft van 2021 vooral genieten van de prachtige plek en de basisdingen creëren zodat we daarna kleine groepen kunnen ontvangen. Daarover later meer. We hebben 1001 nieuwe ideeën maar we volgen gewoon de flow. Stay tuned  🙂