Ontmoet de vrouw in jou 2018-03-31T10:50:47+00:00

De volgende ‘Ontmoet de vrouw in jou’

begint op 7 mei 2018

Vrouw zijn, wat betekent dat voor jou?

Onze samenleving is aan het veranderen. Van een samenleving die meer dan 5000 jaar door mannen is gedomineerd naar een samenleving waar de werkelijk waarde van vrouwen steeds meer (h)erkend wordt. Veel vrouwen voelen dat het nu tijd is om balans te creeren. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor het welzijn van de Aarde.

Om dat te kunnen doen is de eerste stap;

de weg (her)ontdekken naar jezelf

Dat kan door meer aandacht te geven aan wat voor jou werkelijk belangrijk is.

In deze 7 weekse Online cursus ga je op ontdekkingstocht en zullen de boodschappen uit de tekeningen je daarin begeleiden.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die op ontdekkingsreis naar zichzelf zijn.

Wat ga je doen?

❀ Spelen met verschillende intuïtieve creatieve werkvormen waarin Encaustic Art de rode draad is.

❀ Persoonlijke boodschappen ontdekken uit je intuïtieve wastekeningen.

❀ Je laten begeleiden door middel van geleide meditaties

Verandering begint door inzichten en vervolgens in actie te komen. De intuïtieve tekeningen die in een paar minuten gemaakt zijn geven je informatie. Door dit te combineren met andere opdrachten, versterk je de stem van het onderbewuste en haal je naar boven wat verborgen is geweest.

Als je de Online training ‘Coach jezelf met Encaustic’ hebt gevolgd, dan weet hoe krachtig en magisch de boodschappen uit de tekeningen zijn. 1 tekening zegt meer dan 1000 woorden en de combinatie met andere activiteiten versterken dat proces.

7 weken lang heb je toegang tot iedere week een video. De thema’s gaan allemaal over vrouw zijn en het ontdekken van jouw unieke zelf. Door het in een besloten Facebookgroep met elkaar te delen verdiepen inzichten. Juist het samen Zijn zal herkenning geven maar ook allerlei andere emoties.

Besloten Facebook groep

Misschien heb je het al vaker gemerkt. Vrouwen die met elkaar delen in groepen ervaren de magie van vrouw zijn. In een veilige setting kun je dat gaan ervaren. Kleine groepjes die op ont-dekkingsreis gaan. Juist het doen van ontdekkingen en het delen met elkaar is krachtig en inspirerend.

Investering in tijd

Dat hangt grotendeels van jezelf af. De opdrachten nemen ongeveer 2 uur per week in beslag. Wil je deze 7 weken nog meer verdieping dan is dat heel goed mogelijk door de hele week met die specifieke opdracht bezig te zijn op allerlei verschillende manieren. Ik zal je tijdens deze weken wat aanreikingen doen.

Eigen tempo

Toch gaat alles op een tempo die bij jou past. Het is geen race en je hoeft je opdracht of oefening niet af te hebben voordat het volgende filmpje beschikbaar is. Voel vooral wat jouw eigen tempo is, of je wel of niet wilt delen. Alles is goed. Je ontdekt daardoor je authentieke zelf.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende deze weken ontvang je op verschillende manieren begeleiding.

~ In de groep

~ Via een telefonisch of Skype consult (max. 30 minuten)

Wat heb je nodig?

Een Encaustic Art set bestaande uit een schildersijzer, speciaal papier en gekleurde wasblokjes.
Voor cursisten is er een speciale prijs ( € 43,–)
Inhoud startset: 1 schildersijzer, 1 doosje (16) wasblokjes, 10 x A4, 20 x A5 en 40 x A6

Wat kost het?

Ik doe mee, ben al in bezit van een startset en betaal € 97,–
Ik doe mee maar heb nog geen startset en betaal € 140,–

(dit is exclusief verzendkosten)

Na ontvangst van betaling ontvang je een bevestiging en wordt je 1 dag voordat de cursus begint toegevoegd aan de speciaal voor deze training gecreëerde (besloten) Facebookgroep.

True beauty in a woman is reflected in her soul

error: © Close2Nature