Opleiding Encaustic Art Coach®

voor Nederland & België

Nieuw!

Grotendeels online!

Vanaf september 2019

start de opleiding in deze nieuwe vorm

Een bijzonder jaartraject waarin de innerlijke ontdekkingsreis naar de ware Essentie centraal staat om vervolgens een ander te kunnen begeleiden.

Ellen
Ellen
Kort gezegd, dit was de beste investering in mezelf, die ik deed!!

ZOEK JE:

Een holistische creatieve opleiding

Balans in JOU ( Het Al dat is)

Een innerlijke ontdekkingsreis terug naar de ware Essentie

WIL JE:

Weer vertrouwen op je Intuïtie

Jouw unieke Kwaliteit ontdekken en uitdragen

Anderen begeleiden als Coach

Aanreikingen leren geven vanuit integriteit

DURF JE:

Open en eerlijk naar jezelf te zijn

Alle facetten in JOU te zien

Te onderzoeken, te reflecteren, waar te nemen en te ervaren

Met anderen te ontdekken welke inzichten er zijn

Plan een gratis informatie gesprek in
Gonnie
Gonnie
Ik kwam in contact met encaustic art en werd erdoor geraakt en het liet me niet meer los. Ontdekte de online cursussen met encaustic bij Karina en ben die gaan volgen. Wat gebeurde er veel met en bij me. Ik voelde dat ik meer verdieping wilde en anderen ook wilde gaan laten kennismaken met intuïtief met encaustic. Na overleg met Karina begonnen met de jaaropleiding “Encaustic art coach®”. Deze heb ik voltooid! WoW wat een mooi en intens jaar was dit. Karina heeft mij begeleid in de processen die ik doorliep tijdens dit jaar. Dit deed zij met veel passie, liefde , warmte en integriteit en openheid . Maar soms ook door me “streng “ toe te spreken om me op dit manier over de streep te trekken en dingen bij mezelf te ontdekken die ik anders niet had durven toestaan en geloven! Ze voelde wanneer ik dat even nodig had. Ben nu bezig met opleidingsjaar 2 “Encaustic & Art coach®”! Nog meer de verdieping in en ook hier heb ik heel veel aan de duidelijke manier van begeleiden van Karina! Ze weet altijd exact wat je nodig hebt en geeft je dan op dat moment al haar aandacht . Ik ben heel dankbaar dat ik Close2Nature heb ontdekt . Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en dingen bij mezelf laten ontdekken waarvan ik niet wist dat ik ze in me had! Karina dankjewel!

WAT BRENGT HET:

Verdieping

Transformatie

Balans

Ontdekken van de ware Essentie

Ontdekken van unieke kwaliteiten

WAT IS ER NODIG:

Een innerlijke stem die JA zegt

Moed en doorzettingsvermogen

De wil voor zelfonderzoek en reflectie

Plezier hebben in creativiteit

WAT KUN JE VERWACHTEN:

Het is een holistische opleiding waar contemplatie, rust en respect voor ~ Al dat Is ~ de basis is

Je leert Coachen met verschillende technieken waarin Encaustic Art de basis of bekrachtiging is

Je leert de juist vraagstelling als Coach

Dat zélf ontdekken het meest effectieve resultaat geeft

Je ontdekt de ware Essentie in jou

WELKE TECHNIEKEN LEER JE TE COMBINEREN MET ENCAUSTIC ART:

Contact verdiepen met innerlijke stem

Verschillende soorten opstellingen

Blauwdruk vanuit Tzolkin

Visualisaties

BodyDrumRelease

Natuur Coaching

Vraag hier de uitgebreide brochure aan

Wat is er Uniek aan een Encaustic Art Coach® die bij Close2Nature deze opleiding heeft gevolgd en passend heeft afgerond?

Een Encaustic Art Coach®, door Close2Nature opgeleid, is een coach die respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft. Deze coach kijkt naar het werk op een holistische wijze, volgt het Weten van het Hart, neemt spiritualiteit als vanzelf-sprekend mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk. Daarbij altijd denkend aan de woorden:‘Do I practice what I preach“?
Een coach die ontwikkeling, bewustwording en eigen~wijsheid serieus neemt

Embleem mag uitgedragen worden na instemming van Close2Nature.

De praktijkdagen kunnen op verschillende locaties zijn in Nederland of België, rekening houdend met een centrale ligging. Bij voorkeur zijn onze locaties ‘Close2Nature’.

Miriam
Miriam
Dankbaar dat ik vijf jaar geleden Karina heb ontmoet via een persoonlijk coachconsult tijdens een beurs. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd van deze bijzondere, liefdevolle en passievolle vrouw. Coachen met Encaustic Art® is een rode draad in mijn leven geworden en door de verschillende online-trainingen, workshops en opleidingen die ik heb gevolgd bij Centrum Close2Nature hebben mij zowel op persoonlijk als zakelijk vlak ontzettend veel groei gebracht. Alles wat ik zocht was al in mij, alles wat ik in een ander zag was ook aanwezig in mij, alles wat mij raakte ben ik aangegaan, vanuit mijn hoofd naar mijn hart en door de unieke, integere en liefdevolle manier van lesgeven van Karina heb ik dit allemaal weer her-ontdekt, voel ik de connectie weer met mezelf, voel ik mijn licht weer stralen en mag ik er helemaal Zijn wie ik ben. Ik heb enorme stappen van groei gezet en kijk ernaar uit om jaar 2 Encaustic & Art Coach® bij haar te gaan volgen. Ik voel me bij centrum close2nature, bij Karina & Henri thuis, mezelf in een veilige, warme en liefdevolle bedding.
De manier van les geven, hoe zij in het leven staat en hoe Karina persoonlijk is inspireert mij en voelt heel fijn. Steeds meer verweef ik deze prachtige werkvorm en coachtool in mijn werk om zo ook andere mensen te coachen
Ik ben zo dankbaar dat Karina om mijn pad is gekomen en dat ik de stap heb genomen om de jaaropleiding te gaan volgen. Dit is echt een geschenk aan mezelf.

Hieronder het prachtige gedicht van Yolanda van Coach BY Life. Ik vond het zo mooi omschreven, zo echt en zo waar dat ik het graag met je deel

Lieve Karina

Door te kijken, te voelen, stil te zijn

Ging ik stap voor stap voorbij de angst en door de pijn

Genietend van de kleuren van elke tekening

Wetend, dit is weer een nieuw begin

Is het waar? Is het werkelijk waar?

Integer, respectvol en met lieve ogen, gevolgd door een ondeugende sprankeling en een lach

Werd alles verzacht en voelde ik: het mág!

Dit is niet gek, raar of suf, het mag er zijn

Dat voelde ik door een onzichtbare lijn

Open stellen voor de energie van mijn hart

Het toelaten van de magie als een nieuwe start

Voor stil zijn, luisteren naar wat werkelijk is

Voorbij verdriet, emotie, elk gemis…..

Het alles omvattende veld gevoeld

Dát is wat met connectie wordt bedoeld

Dat jij dit zo oprecht en liefdevol deelt

Dat is wat je warm en met humor heelt

Slim, snel, creatief in ondernemen, zo binnen zo buiten, genietend en puur

Bracht jij mijn werelden samen, tot één vol liefde, één met mijn natuur

Voor altijd dankbaar

Zijn er toelatingseisen:

Er wordt van je verwacht dat zelfreflectie heel vanzelfsprekend voor je is.
Zeg en Voel je een JA tijdens het lezen van deze pagina? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik ben heel benieuwd naar jou.

Ja, ik meld me aan en word Encaustic Art Coach®

Praktisch:

➢  De lessen zijn praktijkgericht zodat je vol vertrouwen al deze ervaringen in kunt zetten tijdens je werk

➢  De opleiding heeft in totaal 8 online lessen, 7 online groepsbijeenkomsten en 4 praktijkdagen. Gedurende het jaar ook 2 persoonlijke voortgangsgesprekken online.
Tijdens de praktijkdagen zijn er ook cursisten uit vorige opleidingsjaren bij om te assisteren.

➢  Op de praktijkdagen zijn de lestijden van 10.00 uur tot 16.30 uur.

➢  Je kunt op Facebook deelnemen aan een besloten groep voor de cursisten van deze opleiding.

➢  Na afloop van dit jaar ontvang je een certificaat. Voorwaarden is dat je alle lessen hebt gevolgd en tijdens de praktijkdagen aanwezig bent.

➢  Regelmatig zijn er ontmoetingsdagen en intervisiedagen zodat je de mogelijkheid hebt om ervaringen uit te wisselen met cursisten uit voorgaande jaren.

Locatie

Locaties voor de praktijkdagen

Afhankelijk van de groepsgrootte en het onderwerp van de les, vinden de praktijkdagen op verschillende locaties plaats.

Sandra
Sandra
Lieve Karina jij bent op mijn pad gekomen door mijn zoektocht naar online cursussen met Encaustic. In mei 2016 ben ik hiermee begonnen en direct daarna volgde ik de basistraining Coachen met Encaustic. In de cursus’Ontmoet de vrouw in jou’ leefde ik mij volledig uit in de creatieve opdrachten. Daarna volgde ik de opleiding Encaustic Art Coach® 1e jaar in België. Stap voor stap kan je op uw eigen tempo groeien en zelfontdekking doen. Ik heb Karina ervaren als iemand die volledig achter haar doel staat en de cursussen oprecht, liefdevol, integer en vertrouwelijk geeft. Ik ben heel blij dat Karina op mijn pad is gekomen en ik heb heel veel respect voor haar levensdoel die zij uitdraagt! Dank je Karina! Sandra van Astrocaustic

Je investering is € 1673,56 excl. BTW

Daarvoor krijg  je:

  • 8 online lessen, 7  online groepsmeetings, 4 praktijkdagen en 2 persoonlijke online voortgangsgesprekken

  • De praktijkdagen zijn inclusief koffie/thee en heerlijke tussendoortjes 

  • Opleidingsmap

  • Certificaat na deelname (mits je de online lessen en de 4 praktijkdagen gevolgd hebt)

Extra’s

 • Telefonisch welkomstgesprek* 

 • Gehele jaar door persoonlijke begeleiding via Skype/Zoom.

 • 10 % korting op persoonlijke consulten tijdens de opleiding

 • Na behalen van het certificaat en gebleken geschiktheid een vermelding op deze site

 • Na behalen van het certificaat en gebleken geschiktheid het gebruik van ‘Encaustic Art Coach®’ embleem op je site* (mits je aan de voorwaarden voldoet)

Durf jij een blinddoek voor te doen en er op te vertrouwen dat je precies dàt ontvangt wat nodig is?

Adriana
Adriana
De kracht van Centrum Close2Nature ligt in het feit dat Karina en Henri beiden de wijsheid van hun hart volgen. Laten ontstaan op wat zich aandient in het moment. Vanuit passie en de verbinding met de natuur hun centrum steeds verder vorm gevend. Diepe buiging voor jullie twee! Adriana v/d Water van Praktijk onder de moerbeiboom

* Tijdens het telefonisch welkomstgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we je doelen en verwachtingen voor het studiejaar. Zo leren we elkaar alvast kennen voordat de lessen beginnen.

Betaalopties

 • Bij betaling ineens ontvang  je een korting ter waarde van € 75,–. Je investering is dan 1611,57 excl. BTW ( € 1950,– incl. BTW)

 • Betaling in 2 termijnen is kosteloos. Je investering is dan € 1673,56 excl. BTW (€ 2025,00 incl. BTW)

 • Betaling in 4 termijnen is ook mogelijk. Er komen dan 5% administratiekosten bij. Je investering wordt € 1757,24 excl. BTW (€ 2126,26 incl. BTW)

Aanmelding

Bij aanmelding vragen we je een aanbetaling van € 200,– over te maken. Na ontvangst van de aanbetaling is je aanmelding definitief.

Gerie
Gerie
Karina haar kracht is dat ze je begeleid op je pad naar jezelf en naar je eigen authenticiteit. Op haar eigen mooie integere manier. Fijn vind ik ook dat het een opleiding is met veel praktische oefeningen en dat er ruimte is voor de dingen die zich in het moment aandienen. Het heeft er bij mij mede toe geleid dat ik de grote beslissing heb genomen om afscheid te nemen van mijn honden en katten trimsalon en ik gekozen heb voor een nieuw pad. Een Praktijk voor Coachen met Encaustic en meer ~ Gerie Mulder ~ Praktijk Bij Jezelf

Lesrooster

Groep 2019/2020

1e les online beschikbaar

23 september 2019

1e praktijkdag (locatie Lochem)

27 september 2019 10.00 uur tot 16.30 uur

2e les online beschikbaar

07 oktober 2019

Online groepsmeeting

21 oktober 2019 20.00 uur tot 21 uur

3e les online beschikbaar

28 oktober 3019

Online groepsmeeting

04 november 2019 20.00 uur tot 21 uur 

4e les online beschikbaar

25 november 2019

Online groepsmeeting

02 december 2019 20.00 uur tot 21 uur

2e praktijkdag (locatie volgt)

10 januari 2020 10.00 uur tot 16.30 uur

5e les online beschikbaar

20 januari 2020

Online groepsmeeting

27 januari 2020 20.00 uur tot 21 uur

6e les online beschikbaar

24 februari 2020

Online groepsmeeting

02 maart 2020  20.00 uur tot 21 uur

7e les online beschikbaar

06 april 2020

Online groepsmeeting

14 april 2020  20.00 uur tot 21 uur

3e praktijkdag (locatie volgt)

24 april 2020 10.00 uur tot 16.30 uur

8e les online beschikbaar

11 mei 2020 

Online groepsmeeting

18 mei 2020 20.00 uur tot 21 uur

4e en laatste praktijkdag (locatie volgt)

26 juni 2020 10.00 uur tot 16.30 uur

Plan een gratis informatie gesprek in
Lees hier meer over ervaringen van cursisten