Passiemail 

Verhoog je bewustzijn en laat de 

Passiemail je scherp houden

De Nieuwe realiteit gaat om NU

New

Universe

Op 17 maart 2020 verscheen de eerste ‘Passiemail’. Dat was aan het begin van het Gele Ster levenspad.  Nadat ik al een aantal keren 30 dagen ‘Mijn Allergrootste Passie’ had georganiseerd via Facebook. Dat was zo succesvol dat de deelnemers het jammer vonden dat die dagelijkse inspiratie stopte.
Dus ben ik doorgegaan en inmiddels is de 500e Passiemail geschreven.

Enkele reacties op de 500e Passiemail

Wow Karina💖🎉💖

🌟500🌟

Wat een waanzinnig aantal😍😍

En zo mooi om je te realiseren dat ze inderdaad allemaal uniek zijn.

Niet eentje is gelijk aan de ander.

Maar ze hebben wel allemaal hetzelfde gemeenschappelijk: jouw enorme liefde en toewijding💖

Dankjewel voor steeds weer je nek uitsteken, het voortouw nemen, onderzoeken, uitleggen, bemoedigen, omarmen…

En nog zoveel meer, waarin je steeds jouw liefde voor het leven en het leven van je Allergrootste Passie met de wereld deelt.

Dankjewel uit de grond van mijn hart voor de liefdevolle verbinding die je doorlopend hebt en maakt met alles en allen om je heen💖🥰

Een mega dikke knuffel💫💖💫

Marion

GEFELICITEERD met deze 500e🤩 Geweldig wat veel, wat een mijlpaal. Wat een inspiratie. Wat een moed. Wat een kracht. Wat een dankbaarheid. Wat een cadeau elke dag weer. Wat een kans telkens weer om te verdiepen, te groeien, te genieten. DANKJEWEL lieve Karina 😘 

Wat een supergave tekening mocht jij vandaag ontvangen! Ontvangen? Ja ontvangen want zo zie en ervaar ik het elke dag weer, elke tekening … dat we die ontvangen mogen als een cadeau van de Spirits, vanuit ons Hart, ons Hoger Zelf. 

Ineke

De tekening die ik maakte op de 500e dag

500 Passiemail tekening

Ik kreeg daarbij de volgende tekst die zowel voor mij als voor jou is:

“Richt je op het hoogste punt
Richt je op het hoogtepunt

Focus je op de diamanten in het landschap
Het is een reflectie en een herinnering

Decodeer de taal van het Licht”

Voordat je verder leest. Wat je echt moet weten over intuïtief tekenen met Encaustic Art

 • Een Encaustic Art tekening is binnen enkele minuten, soms zelf seconden, gemaakt. Het is naast heel leuk ook heel verhelderend. Ik maak de tekeningen alleen intuïtief dus geen kunstjes, alleen voelen en beleven. Overigens niets mis met allerlei creatieve uitspattingen maar in de meer dan 10 jaar dat ik met Encaustic Art tekeningen werk heb ik ervaren dat het volledig loslaten het meest interessant is. 

 • Tijdens de Passiemail geef ik allerlei leuke aanwijzingen en oefeningen waardoor je nog dieper in contact kunt komen met je Allergrootste Passie.

 • De Encaustic Art tekeningen zijn zo eerlijk dat ze ook de dingen laten zien die je liever even niet wilt weten. Je blinde vlekken bijvoorbeeld. In de Talking Stick, die in iedere Passiemail zit geef ik soms wat aanwijzingen en soms haal ik uit een tekening een detail waar je vervolgens mee kunt zijn.

 • Heb je geen Encaustic Art set dan kun je die bij ons kopen, dan kun je gelijk aan de slag.

 • De keuze is aan jou. Wil je iedere dag een tekening maken dan doe je dat. Wil je geen tekening maken maar meekijken in de tekeningen van de anderen, dan kan dat ook en als je het leuk vind om iets te schrijven dan kan dat ook. 

 • Speelt er een bepaald thema in je leven dan kun je bijvoorbeeld dat thema uitwerken door daar 13 dagen lang mee bezig te zijn. In de Passiemail leg ik regelmatig uit hoe je dat kunt doen. 

 • Als basis neem ik de dagenergie van de Natuurlijke Tijd kalender, de Tzolkin. Ik bekijk alles holistisch dus ik neem mee wat zich in elk nieuw moment aandient. 

Waarom mag je Passiemail in deze tijd niet missen?

 • Omdat in deze snel veranderende tijd is het echt nodig om heel dicht bij jezelf te zijn. Daar heb je focus voor nodig. Er gebeurt zoveel om ons heen en op het wereldtoneel dat het heel erg makkelijk is om van het een naar het ander te gaan. Wanneer je gericht bent op je Allergrootste Passie en je komt ook daadwerkelijk in actie dan verruim je je bewustzijn. Je verhoogt als het ware je trilling waardoor je een heldere kijk krijgt op het grote geheel. Je bent hier niet voor niets in deze realiteit en je bent nu ook niet voor niets deze tekst aan het lezen. Door iedere dag herinnerd te worden aan je intentie is de kans het grootst dat je steeds de volgende beste stap voor jezelf neemt, ongeacht de uitkomst. 

 • Omdat de oude Maya’s een wijsheid hadden die je voorstellingsvermogen te boven gaat neem ik de Natuurlijke Tijd kalender, de Tzolkin als uitgangspunt. Door iedere dag een stukje daarvan mee te beleven kun je jezelf nog beter leren kennen. Ik bekijk alles holistisch dus ik neem mee wat zich in elk nieuw moment aandient, dus niet alleen de Tzolkin maar alles wat zich in mijn bewustzijnsveld aandient. 

 • Omdat de afwisselingen van een mijmering, een meditatie, bijzondere oefeningen en de reizen door de Natuurlijke Tijd kalender  je de mogelijkheid geeft je bewustzijn te verruimen. Een prachtige ondersteuning in deze tijd.

 • Omdat het heel fijn is om niet alleen te lezen maar ook echt iets te doen en het dan ook nog te kunnen delen in de Talking Stick.
  Anoniem kan je een tekening, ervaring of een tekst delen. Zo hebben we ervaren dat er een synergie ontstaat. Soms inspireert het me voor het thema van de volgende dag. Het is een mooie wisselwerking.

 • Omdat de video opname die je aan het begin van ieder nieuwe levenspad ontvangt zeer verhelderend is met de Nieuwe Realiteit kaartkaarten. Een levenspad bestaat uit 13 dagen en er zijn 20 verschillende levenspaden. Allemaal met hun eigen energie. Zo krijg je 260 verschillende combinaties om mee te zijn. 

We vroegen een aantal Passiemaillezers naar hun ervaringen

Hoe vind je de Passiemail?

 • Goed, ik vind het perfect en kijk bij het opstaan

 • Ik vind het mooi wat Karina allemaal doet. Ik heb nog niemand gevonden die zo inspireert

 • Heel fijn, de ene keer heb ik er meer aan dan de andere keer

 • De Passiemail vind ik heel fijn. Soms lees ik hem gelijk om 6 uur

 • Steeds weer geniet ik ervan. Een fijne energie

Lees je de Passiemail dagelijks?

 • Ja, iedere dag

 • Bij het wakker worden

 • Ja, heel soms niet. Het moet geen moeten worden. Voorheen was ik bang iets te missen. Nu kan ik dat loslaten

 • Ja, die kijk ik iedere ochtend, leuk..

Wat vind je het leukst in de Passiemail?

 • Het contact, het prikkelende van de tekst. Chapeau, dat is hartstikke mooi

 • Dat het concept klopt: Dagenergie, mijmeringen, visualisaties, dagelijkse uitdaging

 • Mijmeringen, heel fijn om te beluisteren en soms luister ik het later nog eens

 • Talking Stick: Ik voel me vrij om te delen. Soms deel ik als mijn tekening aansluit op energie van de Passiemail van die dag

 • De mijmeringen. De stem is heel fijn om naar te luisteren

 • Ik doe er wel iets mee, eigenlijk doe ik er altijd iets mee

Hieronder een van de inzendingen voor de Talking Stick

Lieve Karina, 

Een aanraking vanuit het hart, 

naar en in het diepste van mijn ziel.

Mijn geboortedag zo dicht bij deze leeuwenpoort dag.

Kan ik deze aanraking toestaan?

Durf ik deze aanraking te ontvangen?

Durf ik mezelf te openen voor het onbekende?

Vragen die oprijzen wanneer ik de tekening van vandaag en een paar dagen terug verbind met elkaar. 

Wanneer ik mijn ogen sluit voel ik de aanraking, een aanraking waar ik zo naar verlang, die het diepste van mijn ziel raakt, wanneer ik me afstem op mijn bron. 

Ja ik durf dit te ontvangen en ik durf mee te surfen op deze golven naar grote hoogtes. Ik durf me te verbinden en te ZIJN, vanuit deze liefdevolle aanraking die het diepste van mijn ziel raakt. 

Veel liefs 💞

Je ontvangt veel maar wat kost het?

 • Voor nog geen 75 cent per dag ontvang je de Passiemail een maand lang in je mailbox. ( € 22,– per maand) 

 • € 22,– aan mogelijkheden om in elk nieuw NU moment te zijn en te groeien. 

 • Je ontvangt iedere maand een factuur die maandelijks opzegbaar is. 

Een mijmering zoals deze in de Passiemail wordt gedeeld, een kado voor jou

Wil jij ook geen Passiemail missen? Meld je dan nu aan dan ontvang je morgen gelijk de Passiemail in je virtuele brievenbus