Wat anderen zeggen over Centrum Close2Nature

Gerlinde uit Haulerwijk
Gerlinde uit Haulerwijk
Je bent ook op afstand zo’n steun geweest ! Juist jouw ‘zonder oordeel en toch ook bij jezelf blijven’ is als een leidraad in mijn systeem aanwezig geweest. Niet altijd makkelijk, en soms vroeg ik me af hoe je dat in vredesnaam altijd voor elkaar krijgt, maar ik kwam altijd weer terug op dat punt en dat het me toch weer lukte. Puur kijken, dat is wat ik van jou heb geleerd. Met jou als voorbeeld, en dat was een fijne basis om op terug te pakken wanneer ik even niet meer wist hoe ik iets op of aan moest pakken ~ Gerlinde 
Ellis uit Sinderen
Ellis uit Sinderen
Stralend mijn  eigen plek innemen is de mooiste zin die ik uit het opleidingsjaar heb meegenomen. Ik neem stralend mijn eigen plek in en dat voelt heerlijk! Ik heb 2 ontzettend fijne en leerzame jaren bij Karina beleefd, te weten Encaustic Art Coach® en daarna het 2e verdiepingsjaar, Encaustic & Art coach®. Tijdens beide opleidingsjaren heeft Karina mijn eigenheid laten zijn en groeien. Door gerichte vragen te stellen en mij volledig in mijn waarde en eigenheid te laten, ben ik nu de Encaustic & Art Coach® die ik wil zijn! De woorden open, eerlijk en integer zijn zeker op Karina van toepassing. Een prachtige ontdekkingsreis met vele mooie leermomenten en ervaringen heb ik deze 2 jaren beleefd! Dankjewel Karina! Ellis van Praktijk Belllis
Willy uit Sappemeer
Willy uit Sappemeer
Ruim een jaar geleden kwam ik Karina tegen in mijn zoektocht naar een creatieve coach opleiding. Na het eerste telefonisch contact kwam het tot een hilarische ontmoeting! Ondanks de waarschuwing van Karina kwam ik met mijn autootje vast te zitten op een modderig zandweggetje dichtbij het centrum. Gelukkig, na één telefoontje al, kwamen Theo van de Kruudhof en Henri, Karina’s man mij snel redden. Dit voorval typeert Karina, altijd begaan en inventief. Ook tijdens de jaar opleiding konden we altijd een beroep doen op haar liefdevolle aandacht. Sins kort ben ik in het bezit van mijn certificaat Encaustic Art coach ® en kijk ik terug op een geweldig jaar, vol verdieping en verbinding. Karina deelt haar kennis vol passie en enthousiasme, en moedigt voortdurend aan tot zelfonderzoek. Ze schroomt hierbij niet haar eigen processen te delen, daardoor is zij een bron van inspiratie voor mij geweest! Willy Duit
Patricia uit Roksem/België
Patricia uit Roksem/België
Karina, hartelijke dank voor de mooie, fantastische ondersteuning dit jaartraject in België ! Heb zo genoten van je wijsheid en je diversiteit op alle vlakken…… Ben dromen aan het noteren, ideeën komen spontaan tot stand en plannen voor de toekomst krijgen vorm door jouw ondersteuning. Dikke dikke pluim voor een fantastische Coach (met hoofdletter !) 🙏🙏🙏💙💛❤️ Liefs Pat
Erna uit Veghel
Erna uit Veghel
Het heeft voor mij bijna 2 jaar geduurd voor ik de stap nam en deze opleiding ben gestart, ik ben de helft voorbij en kan alleen maar zeggen dat ik daar zo blij van wordt, het heeft me al heel veel gebracht en laten zien en ervaren dat ook ik mag zijn wie ik ben. Echt een opleiding die bij mij past en die ik van harte aanbeveel ~ Erna van de Ven 
Els uit St Willebrord
Els uit St Willebrord
Zo geweldig …… Wat een passie voor dat wat je neerzet .. ik geniet met volle teugen van de jaaropleiding die ik na de basistraining ben gaan volgen.
We gaan hem in januari 2018 afronden, en ga direct door met jaar 2 Art of Allowing .
Ik kan met heel mijn hart roepen ja 5 sterren voor Centrum Close2Nature ~ Els Vlendré van Buiten Natuurlijk Creatief
Marieke uit Maassluis
Marieke uit Maassluis
Januari 2016:
Door de basistraining coachen met Encaustic en vandaag de Levenspadanalyse heeft Karina mij weer nieuwe inzichten gebracht die ik verder uit mag werken. Karina dank je voor jou warme, eerlijke, betrokken en integere begeleiding. Het helpt mij verder naar een #StralendenVrij leven
8-5-2017
Inmiddels is er heel veel gebeurd. En mijn reis bij Close2Nature gaat verder. Ik volg nu jaar 1 en 2 bij Karina.
Karina is een warme, betrokken vrouw, die veel respect heeft voor ieder individueel proces. Open, eerlijk en integer is haar boodschap en dat straalt zij in alles uit. Dankbaar dat jij een stuk meeloopt op mijn pad. Wat gebeurt er veel met mij.
15 Januari 2018
Mijn reis ging verder. Jaar 1 en 2 afgerond en ik mag mezelf Encaustic & Art Coach noemen® Wat was het een intensief jaar. Beide jaren hebben mij veel gebracht. Zowel op persoonlijk vlak als voor mijn bedrijf.
Dit stukje gaat over Jaar 2:
Jaar 2 ~ De kunst van het Toelaten, The Art of Allowing is moeilijk in woorden te vatten, het gaat verder dan dat.
Het was en is voor mij zeer diepgaand, transformerend, helend, pijnlijk, gelukzalig, confronterend..
Het toelaten van alles wat er is.
Mezelf in de ogen kijken.
Soms wegkijken, maar altijd weer terug om het aan te gaan.
Oprecht. Open. Echt.
Mezelf bevrijden van zwaarte, pijn en verdriet.
Tranen van ontroering.
Tranen van weemoed.
Tranen van herkenning.
Mezelf helen en liefhebben. Voelen van wat mijn intuïtie mij laat zien.
Wat mag ontstaan op het doek vertelt mijn verhaal, mijn unieke reis.
Met vele kanten, net als de vrouw die ik ben. Veelzijdig.
Een verhaal met vele hoofdstukken ontstaan vanuit stilte op het doek. Mezelf ontmoeten op een diepere laag.
Alles is er naast elkaar en door elkaar.
Mijn rust en onrust
Mijn geduld en ongeduld
Mijn kracht en onzekerheid
Mijn zelfliefde en respect groeit. Door de wilde danseres, de moeder Maria Sophia, de Adelaar, de Lotus, de wijze vrouwen in mij, Valentina, de zwanen, De vuurvrouw, de feniks….mijn verhalen op doek.
Er wordt mij ingefluisterd; Wees echt, wees niet bang, ga maar.

Dit alles is meer dan zomaar een cadeau, het is voor mij een kostbaar geschenk wat ik verder uit mag pakken.
Alles onder jouw zachte, liefdevolle, inspirerende begeleiding Karina.
Ik weet dat ik het zelf aan mag gaan. Maar door jouw aanwezigheid kreeg ik net dat duwtje. Voelde ik jouw begrip. Soms pijnlijk, soms zacht, soms zwijgend. Of je zei alleen maar; “Interessant” of “ Ben er maar mee..”
Altijd eerlijk. Respectvol. Altijd met de bedoeling om mij verder te brengen in mijn proces. Ik ben jou heel dankbaar en weet dat deze werkwijze mij persoonlijk, maar ook anderen veel kan brengen. Ga door met jouw mooie werk. Deze manier van werken heeft mijn hart geraakt, net als jij, zoals je bent. Open eerlijk en integer. Dankjewel Karina je hebt een speciaal plekje in mijn Hart xxxx Marieke

Sieka uit Westerbork
Sieka uit Westerbork
Toen ik hoorde van intuïtief coachen met Encaustic Art hoorde wist ik dat het iets voor mij zou zijn. Dat Karina deze cursus geeft was een cadeau. Ik heb veel meer vertrouwen gekregen in mijn eigen ‘voelen’. Karina heeft dat liefdevol en met respect naar boven weten te halen. Ik durf er nu in te geloven en ermee te werken. Een mooie ontmoeting op de juiste tijd! Sieka 
Trudie uit Anna Paulowna
Trudie uit Anna Paulowna
Een heel fijne opleiding, ik ben blij dat ik de stap, om het te doen, genomen heb. AANRADER