Lighthouse zon gekocht

Wij zijn allemaal unieke kunstwerken van de schepping. Niemand is zoals jij en jij bent zoals niemand.

Bakens van Licht, dat zijn we.

Met dat licht kunnen we creëren. We kunnen iets met ons licht beschijnen maar ook besluiten om ons licht niet te laten schijnen. We kunnen ons licht verbergen, bedekken of zelfs (tijdelijk) doven.

Aan ons de keuze. Eén ding staat voor mij vast, wij zijn hier uit eigen vrije wil en hebben gekozen voor de ervaring die we nu beleven. Alle omstandigheden hebben we zelf gecreëerd. Daar is niemand verantwoordelijk voor behalve wijzelf.

Ik kom mezelf ook nog regelmatig tegen in het gedrag van de ander. Het spiegelt me. Wisselende ervaringen. Soms zie ik mijn verlangen maar ook hoe ik mijn leven niet wil leven. Het mooie van deze spiegels is dat het me laat zien hoe ver mijn eigen licht straalt.

Is het niet geweldig dat je je in 2019 nog meer gaat ervaren hoe groot je scheppingskracht is? Dat je nu en elk ander moment kunt beslissen om je hart nog verder te openen om alles dat onwerkelijk leek en voor jou niet bereikbaar, toch toe te laten, toch te gaan beleven?
Logisch dat 2019 meer turbulentie gaat brengen.

Steeds meer mensen besluiten namelijk om werkelijk te Zijn. Er is een groeiende groep mensen die zich elke dag meer realiseert hoe bijzonder we allemaal zijn. Hoe uniek en hoe groot ons licht kan schijnen. Dat brengt die turbulentie met zich mee. We gaan steeds meer leven vanuit ons hart, zetten ons verlangen om naar werkelijkheid. Het kan zijn dat de ander nog niet gewend is aan een nieuwe jij. Het betekent namelijk ook een andere kijk of gedrag van die ander. Misschien is die ander daar nog niet aan toe.

Als jij beweegt, beweegt je omgeving mee, dat is zeker. Op welke wijze dan ook.

Hoe ziet jouw lichtbaken eruit in 2019?

Sta je sterk? Trotseer je de stormen en besluit je je eigen unieke pad te (gaan) volgen? Ongeacht de weerstand en goed bedoelde adviezen vanuit je omgeving? Voor je omgeving kan het fijner zijn dat je blijft zoals je bent zodat alles ‘lekker rustig’ blijft. Kun je rustig blijven uitstralen wat voor jou belangrijk is ongeacht heftige weerstand of omstandigheden?

Kan jouw lichtbaken blijven schijnen ongeacht de hoge overdonderende (energie)golven? Kun je de ander laten en je eigen plan trekken? Je realiseren dat ook de ander een uniek kunstwerk van de schepping is. Je hoeft niemand te overtuigen en je hebt niets te bewijzen. Ieder zijn eigen ervaring.

Lighthouse storm

Nothing to hide, nothing to prove

Of bevries je? Kom je geen stap vooruit omdat je denkt dat de omgeving dat van je vraagt? Zie je dat de lucht wel helder is en er mogelijkheden zat zijn maar je komt geen stap verder?

Het kan zelfs zo zijn dat je deze fase hebt gekozen om te ervaren. Dat het bevriezen en niets doen hoort bij het pad dat je gekozen hebt. Dat juist dat de ervaring is die je hier op aarde wilt beleven.

Het kan ook zijn dat het juist de bedoeling is dat je ervaart, dat je kunt bevriezen en dat je ook jezelf kunt laten ontdooien. Is het niet mooi dat je altijd zelf de keuze hebt? Ongeacht de omstandigheden.

Wanneer je de omstandigheden niet kunt veranderen dan kun je altijd nog de wijze waarop je er mee omgaat veranderen. Of niet natuurlijk. Het is maar net waar je zelf toe besluit.

Lighthouse frozen

Your light creates Heaven on Earth

En dan is er nog de mogelijkheid dat je de intentie zet om je Licht volop te laten stralen in 2019.

Dat je heel goed voelt waar je hartsverlangen ligt en dat je luistert naar het verlangen van je ziel. Elke dag weer ervaren dat je uniek bent en je realiseert dat je hier nu niet zou zijn als je niet iets bijzonders te brengen zou hebben. Ongeacht wat dat ook is.

Jij bent een schakel in het voltrekken van het grote plan. Iedereen is nodig om een grote omslag te creëren.

Je ziet het elke dag om je heen. Niets blijft meer verborgen. Overal wordt het Licht, misschien wel dat van jou, op geworpen. Terug naar onze essentie. Als je daar op afstemt breng je jouw licht tot wasdom. Creëer je een werkelijkheid waarin je wilt leven en beleven. Je oude werkelijkheid blijft bestaan. Jij schuift naar een nieuwe werkelijkheid. Een realiteit waarin je meer in contact staat met Alles dat is, gezien en ongezien. Contact met je maatjes en begeleiders ‘aan de andere kant’.

Net een nieuwe geboorte. Het is tijd om de veranderingen door te zetten. Nu hebben we discipline nodig. We zijn er bijna.

Shine your bright Light and leave your legacy behind

Lighthouse dolphins