Lionsgate

Leeuwenpoort als ingang naar hoger bewustzijn

De Leeuwenpoort is een periode die loopt van 26 juli t/m 12 augustus. Het zou zomaar kunnen dat je er al van alles over leest. Van ‘pas op, kijk uit’ naar mooie bekrachtingen. Een bijzondere tijd dus. Het gonst en dat is te voelen.

Op 26 juli is ook het Witte Tovenaar jaar in de 13 Manenkalender begonnen. De 13 Manenkalender ontstond vanuit het verschijningsmoment van Sirius. De komende 13 jaar gaat de kracht van de Tovenaar met ons mee. De Witte Tovenaar, representant van het vrouwelijke.
Heel veel voorwerk hebben we al gedaan in de afgelopen jaren en de Tovenaar kondigt een tijd aan waarin we mannelijk en vrouwelijk nog meer in balans gaan brengen.
De Tovenaar ook wel de innerlijke sjamaan die je in contact brengt met innerlijk weten.

26 juli vierden ze in het oude Egypte ook Nieuwjaar. Het oud Egyptisch nieuwjaar was afgestemd op het aan de hemel zichtbaar worden van Sirius. Sirius die in verbinding staat met de godin Sekhmet.

Sirius ook wel onze spirituele zon genoemd.

Sekhmet, de ‘Mighty one’ of ‘Powerful Feminine’ is de godin met wel 4000 namen en in verschillende Egyptische tempels afgebeeld met de kop van een leeuw. Later dit jaar ga ik meer delen over Sekhmet. Ze heeft van zich laten horen de afgelopen tijd.

Het Sirius bewustzijn brengt ons ook in contact met water, dolfijnenenergie en het leven buiten onze Aarde. Sirius zorgt voor herinnering van je blauwdruk, je oorsprong. Steeds duidelijker in contact met de leeuw in jou. Krachtig en zacht tegelijk.

We voelen het al een tijdje, we creëren met elkaar een nieuwe (reali)tijd. Een tijd waar je vanuit zachtheid, contemplatie en mildheid stralend je eigen plek in kunt nemen. Leider over je eigen leven. Niet door te gaan strijden maar door zelfonderzoek en balans.

In een prachtige multiculturele samenleving hebben we de mogelijkheid om het beste met ons mee te nemen. Niet eerder werd ons zoveel aangeboden. Ook op het gebied van nieuws. Er zijn talloze manieren waarop we onszelf van informatie kunnen voorzien zodat je een eigen keuze kunt maken wat wel en niet bij je past, wat je wel en niet wilt geloven, waar je wel of niet naar wilt handelen.

Door alle prikkels vanuit de buitenwereld te gebruiken voor zelfonderzoek kom je steeds dichter bij je essentie. Door de aandacht volledig op jezelf te richten geef je anderen ruimte om dat ook te doen.

Alhoewel de energie krachtig is, een transformerende energie, is het een subtiele energie waarmee je, wanneer je al je zintuigen gebruikt, enorme sprongen kunt maken op het gebied van bewust Zijn. Soms door stil te zijn, door te observeren en niet direct te handelen en soms door in beweging te komen.

8 augustus, het hoogtepunt. De energie is dan het krachtigst en werkt natuurlijk door. Je kunt op de golf van deze energie meegaan door er bewust mee te Zijn. Door contact met de natuur te maken verstevig je de verbinding en helpt het je te ontspannen en alles makkelijker door te laten stromen. Open je handen en vertrouw erop dat je precies ontvangt wat je nodig hebt om door te gaan.

Alle cijfers bij elkaar opgeteld van deze dag brengt de 10 en dat wordt 1. Toon leiderschap. Voel de verbinding met Pacha Mama ~ Moeder Aarde. Wat geef je haar en wat neem je in ontvangst?

Het is een tijd met oneindige mogelijkheden. Soms confronterend en uitdagend. Juist dat is interessant. Juist de contrasten laten ons zien of ervaren of er ruimte is voor expansie.

Ik wens je een mooie tijd